LÄKARINTYG

Adoptionsintyg

Vad är det för intyg?
Att besluta sig för adoption är ett stort och spännande beslut. Både Socialstyrelsen och myndighet eller organisation i aktuellt land brukar begära ett läkarintyg. VI hjälper dig gärna med det. Vilka krav som ställs från utlandet varierar men oftast vill man utesluta handikappande sjukdomstillstånd.

HIV-test är ett väldigt vanligt krav, inklusive av Socialstyrelsen. Om du har möjlighet att lämna blodprov samma dag som du kommer till oss kan intyget vara klart redan två dager efter två dagar.

Pris 1200 SEK ink moms

Tillbaka
Boka tid
Kontakt

Körkort - Högre Behörighet

Vi på Flourish Medical Office är godkända av Transportstyrelsen och får att utfärda läkarintyg för körkort med högre behörighet

Beskrivning

Läkarintyg

Transportstyrelsen kräver vid körkort för buss och lastbil (körkortsbehörigheterna C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE) ett läkarintyg körkort högre behörighet. Hos oss genomgår du en läkarundersökning där du gör ett syntest samt går igenom din medicinska historik.

Blankett

Om Transportstyrelsen skickat en blankett till dig behöver du inte ta med den. Hos oss på Stockholm Medical Office har vi alla blanketter digitalt för att ge snabbast möjliga service.

Erbjudande

Vad menas med högre behörighet?

Körkortet måste förnyas var 5:e år efter du fyllt 45 år. Om du är äldre än 45 år när din behörighet löper ut, behöver du få ett läkarintyg körkort högre behörighet. Transportstyrelsen skickar ut information till dig när det är dags att ansöka om förlängning av ditt körkort högre behörighet.

Ta del av vårt erbjudande

Hos oss kan du enkelt få ett läkarintyg utfärdat

Kontakt

HITTA TILL OSS

Adress

Skeppargatan 30
114 52 Stockholm

Kundtjänst

Undrar du något?

Ring på 08 - 410 00 301

Öppettider

Måndag: 08:00 - 17:00
Tisdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Mailkontakt

info@flourishmedicaloffice.se