LÄKARINTYG

ADHD/ADD/Autism/Asperger syndrom

Kärnsymptomen vid ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) är svårigheter med uppmärksamhet, impulskontroll och överaktivitet. Symtomen kan förekomma var för sig eller i kombination med varandra. ADHD är en vanlig funktionsnedsättning, ca fem procent av alla barn har ADHD och problemen finns ofta kvar i vuxen ålder.
ADHD, ADD och DCD
ADHD är ett samlingsnamn som även omfattar ADD och ADHD i kombination med DCD.
* ADD är ADHD utan hyperaktivitet, med tyngdpunkt på uppmärksamhetsproblem.
* ADHD i kombination med DCD (Developmental Coordination Disorder), detta kallades tidigare för DAMP. DCD kännetecknas av stora motorikproblem och ibland perceptionsproblem.
Personer med ADHD har ofta även andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som till exempel Tourette, Asperger eller Tvångssyndrom. Det är också vanligt med inlärningssvårigheter och läs- och skrivsvårigheter.

Vi utfärdar dessa neuropsykiatriska intygen utan onödiga väntetider.

Vi är godkända av Transportstyrelsen även att utfärda dessa intyg då vi har lång och gedigen erfarenhet att utfärda dessa intygen.

Pris 1250 SEK ink moms

Tillbaka
Boka tid
Kontakt

Körkort - Högre Behörighet

Vi på Flourish Medical Office är godkända av Transportstyrelsen och får att utfärda läkarintyg för körkort med högre behörighet

Beskrivning

Läkarintyg

Transportstyrelsen kräver vid körkort för buss och lastbil (körkortsbehörigheterna C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE) ett läkarintyg körkort högre behörighet. Hos oss genomgår du en läkarundersökning där du gör ett syntest samt går igenom din medicinska historik.

Blankett

Om Transportstyrelsen skickat en blankett till dig behöver du inte ta med den. Hos oss på Stockholm Medical Office har vi alla blanketter digitalt för att ge snabbast möjliga service.

Erbjudande

Vad menas med högre behörighet?

Körkortet måste förnyas var 5:e år efter du fyllt 45 år. Om du är äldre än 45 år när din behörighet löper ut, behöver du få ett läkarintyg körkort högre behörighet. Transportstyrelsen skickar ut information till dig när det är dags att ansöka om förlängning av ditt körkort högre behörighet.

Ta del av vårt erbjudande

Hos oss kan du enkelt få ett läkarintyg utfärdat

Kontakt

HITTA TILL OSS

Adress

Skeppargatan 30
114 52 Stockholm

Kundtjänst

Undrar du något?

Ring på 08 - 410 00 301

Öppettider

Måndag: 08:00 - 17:00
Tisdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Mailkontakt

info@flourishmedicaloffice.se